Simplex is LION’S nieuwe hoofdsponsor “Samen zorgen we voor gelijke kansen”

Simplex Consultancy Groep is LION’s gloednieuwe hoofdsponsor. Samen zorgen we ervoor dat enkele honderden kinderen gelijken kansen krijgen in het voetbal.

Door de sponsoring van Simplex kan LION Academy minstens een twintigtal kinderen en jongeren aan sociaal kansentarief laten deelnemen aan de voetbalacademie en events. Zonder de tussenkomst van Simplex zou dit voor veel spelers niet mogelijk zijn geweest.

Project gelijke kansen

Helaas groeien vele kinderen en jongeren nog steeds op in armoede. Voor spelers in deze gezinnen zijn extra kosten of uitgaven zoals sport activiteiten niet mogelijk. Sinds 2021 werkt LION Academy samen met de overheid om kinderen en jongeren toe te laten aan een speciaal sociaal economisch voordelig tarief. In samenwerking met sponsoren zoals Simplex maken wij het mogelijk om steeds meer gezinnen in armoede te laten meedoen aan dit project. Simplex steunt deze werking en vergroot zijn sponsoraandeel. In 2021 is Simplex aanboort gekomen in dit project en in 2022 nemen ze de positie in van de allereerste hoofdsponsor. 

Kinderen krijgen in dit project gelijke voetbalkansen. Tijdens de LION Academy voetbalevents worden deze kinderen specialistisch begeleid door ervaren en gediplomeerde trainers. Het doel van LION is om de speler te ontwikkelen tot het maximale potentieel. Door de ontwikkeling en begeleiding die LION aan deze spelers biedt is het mogelijk voor deze spelers om door te groeien naar een club die past bij hun maximale potentieel. Zo zijn er tientallen spelers die door het aandeel van Simplex sinds vorig jaar mee hebben kunnen doen. Een aantal van hun zijn inmiddels doorgegroeid tot het allerhoogste jeugdvoetbalniveau.

Help jij ons project ook?

Als LION Academy zijn wij ontzettend dankbaar dat wij op deze manier door Simplex worden ondersteund. Door deze sponsoring kunnen wij voor vele gezinnen het verschil maken. Simplex maakt het ons mogelijk om steeds meer spelers te helpen.

Net als Simplex echt het verschil maken voor kinderen en jongeren uit armoede? Het kan! Kom in contact met LION Academy via sponsoring@lionacademy.be of via +32465008407.

Leave a comment

Schrijf je in en win een personal training!

Contact

Hoveniersstraat 34 A
2840 Rumst
KBO nummer: 0795.982.691
IBAN: BE10 7310 5577 7904
BTW Nr: BE0795.982.691

Info@lionacademy.be
+32 (0)465 00 84 07