LION Academy

Over Ons

Wij zijn LION Academy. In april 2021 zijn wij ontstaan vanuit passie voor voetbal en de wil om jeugd naar een hoger niveau te tillen. Bart Lobbestael en Bjarne Koek zijn vanuit hun functie als Racing Mechelen jeugdtrainers LION Academy begonnen. Wij waren op zoek naar een manier om spelers nog meer kansen te geven om zichzelf op een plezante te manier te ontwikkelen.

Als LION zorgen we dat de spelers, trainers én de club het maximale uit zichzelf en de jeugdspelers kunnen halen. De trainers krijgen de mogelijkheden om spelers beter te begeleiden met data. Daarnaast helpen wij als LION met onze expertise de trainers bij het fitter maken van de spelers. Voor elke speler hebben wij als doel de spelers te blijven ontwikkelen en te laten doorstromen richting het eerste team.

Tijdens onze evenementen hebben wij de intentie om naast de speler te ontwikkelen ook de club te helpen. Wij geloven er heilig in dat als de samenwerking zo optimaal mogelijk is de jeugd hier maximaal van kan profiteren. Onze bijdrage aan de clubs waar wij actief zijn is daarom ook meer dan enkel training geven en verschilt van club tot club. LION Academy beidt innovatieve en vernieuwde vormen aan om spelers individueel en de teams en de gehele club te helpen verder te groeien.

Wat ons als LION kenmerkt is dat wij de visie hebben om elke speler vertrouwen te geven. Een omgeving te creëren waar fouten maken omgezet kan worden naar leermomenten en ontwikkeling. Wij zijn streng, eisen discipline en verwachten veel inzet, onze spelers mogen daarvoor in ruil positieve coaching en heel veel vertrouwen terug verwachten. Eens een LION altijd een LION!

Schrijf je in en win een personal training!

Contact

LION Academy
Laureysstraat 1 – Bus 1
2650 Edegem
KvK nummer: 75871238

Info@lionacademy.be
+32 (0)465 00 84 07

Informatie   

Home
Contact
Ons team