LION Academy

Over Ons

Wij zijn LION Academy. In april 2021 zijn wij ontstaan vanuit passie voor voetbal en de wil om jeugd naar een hoger niveau te tillen. Bart Lobbestael en Bjarne Koek zijn vanuit hun functie als Racing Mechelen jeugdtrainers LION Academy begonnen. Wij waren op zoek naar een manier om spelers nog meer kansen te geven om zichzelf op een plezante te manier te ontwikkelen.

Als LION zorgen we dat de spelers, trainers én de club het maximale uit zichzelf en de jeugdspelers kunnen halen. De trainers krijgen de mogelijkheden om spelers beter te begeleiden met data. Daarnaast helpen wij als LION met onze expertise de trainers bij het fitter maken van de spelers. Voor elke speler hebben wij als doel de spelers te blijven ontwikkelen en te laten doorstromen richting het eerste team.

Tijdens onze evenementen hebben wij de intentie om naast de speler te ontwikkelen ook de club te helpen. Wij geloven er heilig in dat als de samenwerking zo optimaal mogelijk is de jeugd hier maximaal van kan profiteren. Onze bijdrage aan de clubs waar wij actief zijn is daarom ook meer dan enkel training geven en verschilt van club tot club. LION Academy biedt innovatieve en vernieuwde vormen aan om spelers individueel en de teams en de gehele club te helpen verder te groeien.

Wat ons als LION kenmerkt is dat wij de visie hebben om elke speler vertrouwen te geven. Een omgeving te creëren waar fouten maken omgezet kan worden naar leermomenten en ontwikkeling. Wij zijn streng, eisen discipline en verwachten veel inzet, onze spelers mogen daarvoor in ruil positieve coaching en heel veel vertrouwen terug verwachten. Eens een LION altijd een LION!

LION Academy

Voetbal is van iedereen

Onze visie is dat voetbal van iedereen is. Elke speler moet ongeacht achtergrond, afkomst of sociaal economische situatie de kans krijgen om zich te kunnen ontplooien. Sinds maart 2022 werkt LION Academy samen met de Stad Mechelen. Spelers kunnen zich daardoor vanaf dit moment inschrijven tegen kansentarief.

Als LION Academy bieden wij al onze evenementen aan tegen kansentarief. Want wij vinden dat iedereen de kans moet krijgen om tijdens onze evenementen zichzelf tot zijn eigen maximale potentieel te ontwikkelen.

Wij kunnen dit enkel en alleen doen in samenwerking met de Stad Mechelen, onze partners en onze sponsoren. Help jij ook mee? Steun ons om nog meer spelers uit een sociaal moeilijke situatie te kunnen laten deelnemen aan ons volgende voetbalevent. Dit kan in de verschillende vormen. Kom met ons in contact en bekijk samen met ons de mogelijkheden.

Schrijf je in en win een personal training!

Contact

Hoveniersstraat 34 A
2840 Rumst
KBO nummer: 0795.982.691
IBAN: BE10 7310 5577 7904
BTW Nr: BE0795.982.691

Info@lionacademy.be
+32 (0)465 00 84 07