“de liefde voor de sport is mijn drijfveer” Maak kennis met Redouan

Redouan is gebeten door een eigenaardig beestje genaamd voetbal, het is die liefde voor de sport dat zijn drijfveer is!

Wat kun je over jezelf zeggen?
Mijn naam is Redouan, en ik ben LION trainer. Op dit ogenblik ben ik terug gaan studeren. Daarnaast geef ik voetbal training bij VA Beerschot als clubcoach.

Via een gemeenschappelijke vriend, Thierry ben ik bij LION gekomen. Binnen LION ben ik een tactische trainer. Ik wordt vanuit de hoofdtrainers begeleid om ook een technische trainer te worden. Dat is dan ook mijn doel, om een betere en completere trainer te worden.

Als je 1 tip kon geven aan spelers en nieuwe spelers, wat zou die tip zijn?
Steeds genieten van het spel! Dit is de meest belangrijkste tip die ik iedereen zou geven. Deze tip kan eigenlijk op elke sport toegepast worden. Geniet van de sport denk niet aan de druk. Geniet! Dat is mijn tip.

Hoe zie je het jeugdvoetbal vandaag de dag?
Vandaag de dag word er enorm veel druk gezet op de spelers. Waardoor dat het lijkt dat de spelers heel vroeg moeten leven voor het voetbal. In mijn visie staat de liefde en passie voor voetbal  centraal.

Daarom vind ik LION Academy zo goed, het is een warme organisatie waarbij de begeleiding van spelers centraal staat. Hier krijgen spelers genoeg houvast. Tools om te ontwikkelen. Wat mij opvalt is dat bij clubs en op andere plaatsen spelers helaas te snel worden afgeschreven. Met de nodige aandacht en coaching kan iedere spelers enorme stappen zetten, dit word meestal vergeten.

Naar wie kijkt u op binnen de voetbalwereld en waarom?
Naar mijn voetbal mentor, die steeds oprecht, eerlijk en soms ook hard was voor mij. Zijn visie op het spel en zijn passie voor het voetbal heeft mij steeds enorm getriggerd. Door hem ben ik trainer en LION.

Leave a comment

Schrijf je in en win een personal training!

Contact

Hoveniersstraat 34 A
2840 Rumst
KBO nummer: 0795.982.691
IBAN: BE10 7310 5577 7904
BTW Nr: BE0795.982.691

Info@lionacademy.be
+32 (0)465 00 84 07