Een zomerstage vol voetbal, doe jij ook mee?

Leuk nieuws. De Racing Zomerstage is terug. Voor het derde jaar op rij organiseren wij vanuit LION Academy de Zomerstage op de Racing. Dit jaar van 31 juli tot en met 4 augustus.

Ook dit jaar gaan wij er een spetterend voetbalfeest van maken. In samenwerking met Racing Mechelen, de stad Mechelen en Buurtsport verzorgen wij de Zomerstage. Deze gaat door op de velden van de Racing en in sporthal de Ploan.  Wij bieden iedere voetballiefhebber de kans om hun voetbalvaardigheden te verbeteren. Nieuwe vrienden te maken in een leuke en stimulerende omgeving.

Inschrijven voor de zomerstage kan vanaf U7 tot en met U17. De hele zomerstage staat in het teken van voetbaltrainingen, technische vaardigheden, truckjes, wedstrijden en nog veel meer voetbalactiviteiten. Ze zullen worden begeleid door ervaren trainers en begeleiders die zich inzetten voor het creëren van een positieve en inclusieve omgeving voor alle deelnemers.

Naast voetbalactiviteiten zal er ook tijd worden besteed aan het verkennen van de buurt en het ontdekken van nieuwe interesses. De deelnemers zullen de kans krijgen om nieuwe vrienden te maken en hun sociale vaardigheden te ontwikkelen. We moedigen alle voetbal-liefhebbende leden aan om zich zo snel mogelijk in te schrijven voor deze zomerstage.

Inschrijven is mogelijk voor de volgende events:

Belangrijk is om te weten dat wij deze evenementen organiseren in samenwerking met de Stad Mechelen, Buurtsport en onze partners/sponsoren. Dat betekent dat wij voor sommige evenementen een maximum hanteren.

Mochten er vragen zijn neem gerust contact met ons op via inschrijven@lionacademy.be of via WhatsApp via 0465008407.


Leave a comment

Schrijf je in en win een personal training!

Contact

Hoveniersstraat 34 A
2840 Rumst
KBO nummer: 0795.982.691
IBAN: BE10 7310 5577 7904
BTW Nr: BE0795.982.691

Info@lionacademy.be
+32 (0)465 00 84 07